SportAnalytik METODOLOGIA

SportAnalytik je program namijenjen djeci u dobi od 5 do 16 godina. Tijekom zabavnog sportskog programa u trajanju 2-3 sata, (svake subote u terminu od 9.00 sati u maloj sportskoj dvorani Arena Zagreb) djeca sudjeluju u devet sportskih testova za prepoznavanje njihovih motoričkih sposobnosti.

Vođeni našim animatorima i školovanim trenerima sa Kineziološkog fakulteta, djeca uz zabavni program prolaze kroz testiranje, a sve to kako bi otkrila svoj somatotip, razinu motoričkih znanja i sposobnosti - snagu, izdržljivost, brzinu, eksplozivnost, koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu i sposobnost usvajanja vještina.

Obrađene rezultate testiranja djeca i roditelji dobiju odmah nakon treninga (Izvješće o sposobnostima), kao i preporuku za njih idealnog sporta (Izvješće o sportu).

Veliki značaj sporta u životu i razvoju djece je evidentan.

Stoga je još veći značaj za svako dijete pravilno odabrati sport.

Metodologija SportAnalytik je rezultat suradnje s Kanadskim olimpijskim odborom i dr. Sc. Tomasom Perićem, profesorom Fakulteta za tjelesni odgoj i sport, Karlovog sveučilišta u Pragu, međunarodnim stručnjakom u tom području.

Cilj SportAnalytik-a nije odabir profesionalnih sportaša, već pružiti poticaj i radost bavljenja sportom za svako dijete koje će otkriti svoj sportski talent.

Ujedno želimo poticati razvoj sklonosti djece prema sportu kao cjeloživotnoj aktivnosti.


Mjerene osobine

snaga

izdržljivost

brzina

eksplozivnost

koordinacija

fleksibilnost

ravnoteža

somatotip

taktički znanja

Termini / prijava

Mjesto održavanja:
mala sportska dvorana Arena Zagreb.

Termini testiranja:
svake subote u 09.30- 12.00.

Prijave za testiranja i informacije:
pon.-pet. 10.00-17.00.

Osobno na adresi :
Sportanalytik d.o.o. Arena Zagreb

Putem telefona:
099 197 4321

e-mail:
dcbilic@sportanalytik.hr